Usluge

Hvala vam što ste izdvojili vreme da posetite našu stranicu!

Iako u svakodnevnom radu sa pacijentima ističemo važnost prevencije i očuvanja zdravlja zuba, onda kada je potrebno u prilici smo da ponudimo niz stomatoloških usluga koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Bez obzira na to da li tražite zubnu krunicu kojom ćete sanirati polomljen zub ili želite da nadoknadite izgubljene zube implantatima – mi vam možemo pomoći da povratite zdrav i lep osmeh. Belville Dental Centar stoji vam na raspolaganju bilo da je u pitanju jednostavna intervencija ili kompleksna rehabilitacija vilica.

Timske konsultacije
sa našim lekarima

Jedna od prednosti koje pružamo našim pacijentima u Belville Dental Centru jeste veći broj doktora specijalista na raspolaganju. Mogućnost dogovora o timskim konsultacijama sa lekarima različitih specijalnosti čija se stručnost nalazi u ortodonciji, oralnoj hirurgiji ili protetici, omogućava nam da objektivno sagledamo sve mogućnosti lečenja.

 • Razgovor sa pacijentom kako bismo razumeli šta vam je potrebno
 • Otvaranje zdravstvenog kartona na osnovu informacija dobijenih putem upitnika o zdravstvenom stanju
 • Rendgenski snimci (digitalni ortopan, 3D snimanje zuba, intraoralni snimci..)
 • Prezentacija sličnih kliničkih slučajeva
 • Dentalna fotografija kao sastavni deo planiranja terapije
 • Plan terapije sa finansijskom ponudom i opcijama plaćanja
 • Dogovor o planu lečenja sa timom lekara kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaš slučaj.

Kad god je to moguće, predstavićemo vam više terapijskih opcija sa različitim troškovima, dok se procedura ili smer lečenja vrše u skladu sa potrebama svakog pacijenta.

Iako genetika igra važnu ulogu u nastanku oboljenja usne duplje, redovno i pravilno pranje zuba kao i korišćenje pomoćnih sredstava za održavanje oralne higijene predstavljaju ključne faktore za zdravlje vaših zuba i usta.

Održavanje rutinske oralne higijene jedna je od najvažnijih stvari koju možete učiniti za svoje zdravlje.

Zdravi zubi i desni ne samo da vam omogućavaju da zračite samopouzdanjem, već vam omogućavaju da pravilno jedete, govorite, pa čak i da duže živite.

Redovni kontrolni pregledi i profesionalno čišćenje zuba su presudni za sprečavanje formiranja karijesa, kao i za izbegavanje širokog spektra oboljenja oralne duplje.

Kratka upustva za preventivno održavanje zdravlja zuba i usne duplje

Naši stomatolozi preporučuju upotrebu konca u večernjoj rutini čišćenja zuba. Adekvatno čišćenje najlonskim nitima pomaže da se uklone ostaci hrane i bakterije koje se nakupljaju između zuba čime se sprečava upala i prevremeno povlačenje desni.

Nakon čišćenja zuba koncem, operite zube i desni četkicom za zube sa mekim dlačicama da biste uklonili ostatke hrane i meke naslage sa zuba. Ovakav način održavanja oralne higijene zube održava lepim i belim, eliminiše loš zadah i pomaže u sprečavanju bolesti zuba i desni.

Konačno, kada završite sa čišćenjem zuba koncem i četkicom, upotrebite antibakterijsko sredstvo za ispiranje usta kako biste dovršili rutinu oralne nege. Ispiranje usta ubija 99% mikroba koji uzorkuju loš zadah, pomaže u smanjenju gingivitisa, a u kliničkim studijama je dokazano da pomaže smanjenju nakupljanja naslaga.


Zakazivanje redovnih kontrola je esencijalno za zdravlje zuba

Pravilna nega usne duplje ne prestaje kod kuće. Pored vaše uobičajene rutine čišćenja zuba koncem, pranja četkicom za zube i upotrebe rastvora za ispiranje usta, zakazivanje kontrolnih stomatoloških pregleda kod stomatologa je veoma važno u održavanju zdravlja usne duplje.


Procedure za održavanje zdravlja zuba

Pored profesionalnog periodičnog čišćenja zuba, Belville Dental Centar nudi i nekoliko različitih stomatoloških usluga kako bi vaši zubi ostali zdravi i lepi. Savremene i bezbedne procedure izbeljivanja zuba, zatim terapija ortodontskim aparatima ili pak fluorizacija zuba kod dece samo su deo usluga koje su neophodne kako bi sačuvali vaš širok osmeh.

Saznajte više o tretmanu izbeljivanja zuba koji nudimo.
Izbeljivanje zuba se danas smatra sigurnom i pouzdanom metodom.
Ako su vaši zubi zdravi ili adekvatno sanirani plombama, dobar ste kandidat za izbeljivanje zuba. Važno je znati da sredstvo kojim se izbeljuju zubi neće imati efekta na protetske radove i eventualne vidljive plombe u zoni izbeljivanja zuba, pa ih treba promeniti nakon tretmana izbeljivanja zuba.

Ko su kandidati za izbeljivanje i šta tretman za izbeljivanje podrazumeva?

Preporučuje se da se izbeljivanje vrši uz stručan nadzor, profesionalnim i proverenim sredstvima. Trudnicama i dojiljama savetujemo da svoj tretman izbeljivanja zuba odlože za određeno vreme.
Naši lekari preporučuju ovaj tretman jer pruža zadovoljavajuće i klinički superiorne rezultate u poređenju s alternativnim metodama za izbeljivanje zuba.
U Belville Dental Centru u prilici smo da pacijentima ponudimo dve opcije beljenja zuba:

Kućno beljenje zuba (At home)
Tretman uključuje izradu individualne transparetne silikonske gume i gela, tako da pacijenti tretman beljenja zuba sprovode kod kuće prema uputstvima stomatologa.

Ordinacijsko beljenje zuba (In office)
Zahvaljujući upotrebi Fotona Lightwalker laserskog sistema, proces beljenja zuba se značajno ubrzava pružajući odlične rezultate koje ćete postići prilikom samo jedne posete ordinaciji. Za još bolje rezultate mozete koristiti kombinaciju gore navedenih opcija.

Saveti za ishranu nakon izbeljivanja zuba
Održivost rezultata nakon izbeljivanja zavisi od konzumacije obojene hrane. Ukoliko pacijent koristi u ishrani obojenu hranu i pića (soja sos, obojena pića, crno vino, kafa, zeleni čaj) ili ne održava adekvatnu oralnu higijenu, postignuti rezultati beljenja zuba će trajati znatno kraće.
Ukoliko pacijenti redukuju upotrebu hrane sa jakim pigmentima i ne koriste cigarete, efekat beljenja zuba može potrajati više godina.
Zubi će u svakom slučaju polako vraćati prirodnu boju kao pre izbeljivanja zato savetujemo pacijentima da ponavljaju proceduru izbeljivanja jednom u godinu dana, da bi održavali boju. Efekat izbeljenih zuba kod pušača traje znatno kraće.

Ono što je važno napomenuti, jesu moguće negativne posledice koje traju najviše nekoliko dana, a ispoljavaju se u vidu preosetljivost zuba na toplo, hladno, slatko ili kiselo.

U situaciji kada vam nakon vađenja zuba ostane prazan prostor, neophodno je nadomestiti ga, jer u suprotnom nastaju posledice koje mogu prouzrokovati rotiranje i naginjanje susednih zuba ka praznom prostoru, gubitak pozicije i funkcije. Gubitak kosti u zoni zuba koji nedostaje čine izraz vašeg lica neprirodnim, a ako je zub koji nedostaje u zoni osmeha, to može uticati i na vaše samopouzdanje.

Vratiti prirodnu funkciju i izgled izgubljenih zuba može biti vеоma teško. Proteza ili most se mogu činiti kao adekvatan izbor terapije ali u poređenju s implantatima, oni imaju ograničene rezultate. U velikom broju slučajeva dentalni implantati su najzahvalnije estetsko i funkcionalno rešenje za nadoknadu zuba koji nedostaju.

Šta su dentalni implantati?

Implantati su aloplastični materijali koji se ugrađuju u meko i koštano tkivo gornje i donje vilice u cilju poboljšanja funkcije žvakanja, estetike i fonacije kod delimično ili potpuno bezubih pacijenata. Za uspeh implantacije od posebnog značaja je prava indikacija, pravilan izbor pacijenta, primena ispravne hirurške tehnike i izrada funkcionalno i estetski zadovoljavajuće suprastrukture. Ugradnja implanta u vilicu je potpuno bezbolan postupak. Vreme pravljenja protetskog rada je nakon 6 – 8 nedelja po ugradnji implanta.

Da li sam dobar kandidat za ugradnju implanta?

Danas je gotovo svaka osoba koja je izgubila zub kandidat za ugradnju implanta. Izuzetak su pacijenti koji boluju od osteoporoze, nekontrolisanog dijabetesa i sličnih hroničnih bolesti. Neposredno nakon operacije, u fazi zarastanja gingive, u rizičnu grupu spadaju i pušači zbog otežanog zarastanja uzrokovanog lošim delovanjem nikotina i povišene temperature u ustima. Osnovni preduslov za ugradnju implanta je dobra oralna higijena. Dentalni implantati su idealan izbor za osobe dobrog oralnog zdravlja koji su izgubili jedan ili više zuba. Kandidati za dentalne implantate moraju imati zdravu gingivu i kost za potporu odgovarajućih implantata.

Koliki je procenat uspešnosti terapije implantatima?

Procenat uspešnosti u terapiji implantatima danas je preko 98%. Da bi se utvrdilo da li su implantati moguće rešenje za vas, potrebno je izvršiti rendgen dijagnostiku i konsultacije sa stomatologom i izvršiti pregled zuba i desni. Postavljanje implanta se sastoji od nekoliko faza. U prvoj fazi – implantat se ugrađuje u viličnu kost. Zahvat se izvodi u lokalnoj anesteziji, potpuno je bezbolan i u proseku traje oko 30 minuta. Proces oseointegracije (faza srastanja implanta i kosti) traje 2–6 meseci. U drugoj fazi se postavlja suprastruktura oko koje će se formirati gingiva. Sledi faza otiskivanja suprastrukture . Nakon toga, tehničar iz otiska izrađuje model na kojem izrađuje konačni protetski rad.

Da li postoje rizici kod ugradnje implanta?

Implantati predstavljaju najkomfornije rešenje za pacijenta, ako ćete njihovom ugradnjom sprečiti brušenje susednih zuba i resorpciju kosti, koja nastupa nakon vađenja zuba. Neki od neželjenih efekata koji mogu uslediti jesu infekcije oko implantata, povrede okolnog tkiva (sinusa, nerava ili krvnih sudova) ili frakture kosti.

Šta je to All on 4?
All on 4 predstavlja savremeni koncept nadoknade izgubljenih zuba kod bezubih pacijenata ili kod pacijenata koji imaju određeni broj preostalih zuba u vilici koji su indikovani za vađenje.

Takođe, ova metoda se može sprovesti kod pacijenata koji nisu zadovoljni kvalitetom života koristeći totalne i parcijalne proteze.

Procedura se sastoji od vađenja svih preostalih zuba u vilici i istovremene ugradnje 4 implantata u jednu vilicu. Intervencija traje od 60 do 90 minuta. Izvodi se u lokalnoj anesteziji.

Pacijent istog dana nakon ugradnje implanta dobija privremenu protetsku nadoknadu koju koristi tokom 3 meseca. Nakon perioda zarastanja privremeni protetski rad se menja za definitivnu protetsku nadoknadu koja je fiksirana za 4 implantata.

Prednosti ovog koncepta su kraće vreme čekanja potrebno za izradu protetskih nadoknada, samo jedna hirurška intervencija i na kraju manji troškovi u odnosu na intervencije koje podrazumevaju ugradnju 6 do 8 implantata u viličnu kost.

Lečenje korena zuba ili RCT (Root Canal Treatment) je procedura koja se izvodi na zubu u situaciji kad je zub oštećen do te mere da je potrebno ukloniti nerv ili ostatke inficiranog nerva iz kanala unutar korena zuba.

To je konzervativni postupak koji se koristi za saniranje prirodnog zuba u cilju njegovog očuvanja i daljeg funkcionisanja unutar usne duplje.
Koren zuba je pojam koji se koristi za opis prirodne šupljine unutar zuba. Ispod tvrde spoljne površine zuba nalazi se komora u kojoj je smeštena pulpa koja je sačinjena od krvnih sudova, nerava i vezivnog tkiva.
Terapija lečenja kanala korena zuba sprovodi se u jednoj ili više seansi, uz upotrebu odgovarajućih medikamenata i savremenih dijagnostičkih aparata.

Nakon lečenja korena zuba, poslednji korak može uključivati dalju obnovu zuba. Imajući u vidu činjenicu da je najčešće zub kod koga je uklonjen nerv takav da mu nedostaje veći deo zubne supstance u kruničnom delu, na takav zub treba postaviti krunicu ili neku drugu protetsku nadoknadu kako bi se zub dodatno zaštitio.

Protetska rehabilitacija zuba podrazumeva izradu krunica i mostova na zubima.
Najčešće indikacije za izradu krunica su značajno oštećenje zuba usled uznapredovalog karijesa ili fraktura kruničnog dela zuba.
Prilikom pripreme zuba za nadoknadu, krunični deo zuba se brusi cirkularno u tankom sloju (0.5mm do 1mm) kako bi se ostavio prostor za keramičku nadoknadu zuba. Kada je zub pripremljen, uzima se otisak izbrušenog zuba, koji se dalje u dentalnoj laboratoriji koristi za izradu nadoknade.
Važno je napomenuti da pored konvencionalnog načina otiskivanja koji se koristi dugi niz godina, danas imamo mogućnost intraoralnog skeniranja pojedinačnog zuba ili kompletne vilice sto nam daje veću preciznost, brzu izradu nadoknade i veći komfor za pacijenta. Takođe, zahvaljujući intraoralnom skeniranju i specijalnom softveru, pacijenti su u mogućnosti da vide kako će izgledati budući protetski rad i pre nego sto počnemo njegovu izradu.
Za vreme izrade definitivne krunice pacijentu izrađujemo privremenu krunicu napravljenu od akrilata kako iz estetskih tako i iz funkcionalnih razloga.
Konačna krunica je oblikovana tako da izgleda prirodno i pričvršćena je specijalnim cementom za cementiranje protetskih nadoknada.

 • Metalokeramičke krunice predstavljaju standard u sanaciji oštećenih zuba već dugi niz godina. U osnovi imaju metal, a preko metala sloj keramike. Predstavljaju dugotrajno rešenje, otporne su i imaju lep estetski efekat. U estetskoj zoni zbog metala koji predstavlja osnovu ovih krunica, transparencija se može razlikovati u odnosu na prirodne zube, pa bi preporuka svakako bila izrada bezmetalnih krunica.
 • Bezmetalne krunice su u celosti izrađene od keramike, pa ova vrsta protetskog rada ispunjava vrhunske estetske zahteve. Zbog činjenice da se krunicama od keramike postiže izuzetan estetski efekat, preporučujemo ih kao materijal izbora ako se govori o estetskoj restauraciji u frontalnoj regiji.
 • Viniri/fasete su tanke, prozirne ljuspice porcelana koje su oblikovane tako da savršeno podsećaju na prirodan, zdrav zub. One se nakon izrade cementiraju na prednju (vidljivu) površinu zuba kako bi se unapredio izgled zuba bez drastične promene na originalnom zubu. Zahvaljujući vinirima, moguće je uz minimalno invazivan pristup promeniti nepravilnosti u obliku zuba, kao i boju i veličinu istih. Izrada vinira je jednostavan, praktičan postupak nakon kog ćete dobiti blistav osmeh posle samo nekoliko dana.

Procedura za izradu porcelanskih vinira je jednostavna, bezbolna i obično su dovoljne samo dve posete ordinaciji. Za vreme prve posete pažljivo ćemo preoblikovati gleđ zuba kako bismo mogli napraviti prostor za vinire. Zatim ćemo skenirati prethodno pripremljene zube i poslati fajl u laboratoriju. Nakon sto su viniri gotovi, zakazaćemo još jedan sastanak tokom kog ćemo ih postaviti na prednje (vidljive) površine zuba.

Na kraju procesa imaćete naizgled potpuno nov niz blistavih i zdravih zuba – bez potrebe da zamenite bilo koji od njih.

Ako želite jednostavnu i minimalno invazivnu opciju koja ne spada u komplikovane zahvate, viniri su najefikasnije rešenje za vas. Viniri mogu da budu rešenje i za razne druge stomatološke probleme:

 • Istrošeni zubi
 • Promenjena boja zuba
 • Mrlje na zubima
 • Pukotine na zubima
 • Neravni zubi
 • Razmak između zuba
 • Neskladni zubi

Ako imate bilo koji od ovih problema, viniri mogu biti savršeno kozmetičko stomatološko rešenje za vas.

Od izuzetne je važnosti da još od najmlađeg doba dete stekne naviku za održavanjem oralne higijene. Uz pravilno održavanje higijene preporučuje se kontrolni stomatološki pregled na svakih 6 meseci.

Koraci koje možete preduzeti da biste sprečili nastanak karijesa i oboljenja desni:

 • Perite zube bar dva puta dnevno mekom ili srednje tvrdom četkicom i pastom koja sadrži fluor
 •  Promenite četkicu za zube na svaka dva do tri meseca
 •  Izvršite kontrolni stomatološki pregled dva puta godišnje

U slučaju nastanka karijesa, pravovremenom reakcijom sprečićemo njegovo dalje širenje. To nama omogućava lagodan rad, a vama bezbolan, brz i lak tretman.

Zalivanje fisura je potpuno bezbolan tretman koji za cilj ima da obezbedi zaštitu zuba od karijesa na određenim predilekcionim mestima.

Fluorisanje zuba je još jedan u nizu preventivnih programa koji za cilj ima očuvanje zdravlja vaših zuba. U Belville Dental Centru ovaj program se sprovodi dva puta godišnje i traje 15 minuta.

Dečija stomatologija posvećena je oralnom zdravlju dece i adolescenata. Naši stomatolozi su takođe roditelji, zato je naš primarni fokus da naša deca dobiju najbolji mogući tretman. Za nas je to nešto što volimo i radimo s ljubavlju, sa pristupom radu koji podrazumeva izvrsnost i posvećenost.

Od jednostavnog vađenja zuba do kompleksnih oralno-hirurških zahvata, naš tim je spreman da se pobrine za vas.
Već dugi niz godina, prepoznati smo kao centar koji uspešno rešava brojne probleme iz oblasti oralne hirurgije:

 • Rutinska vađenja zuba
 • Hirurško uklanjanje dubokih parodontalnih džepova
 • Uklanjanje periapikalnih procesa na vrhovima korenova zuba
 • Hirurška vađenja neizniklih zuba
 • Ugradnja zubnih implantata
 • Augmentacije grebena
 • Sinus lift

Umnjaci ili treći molari su zubi koji poslednji niču i to obično u dobi između 17. i 25. godine.
Budući da veoma često nema dovoljno mesta u usnoj duplji za umnjake, danas se u velikom broju slučajeva treći molari uklanjaju još u ranom detinjstvu.

Šta može da se dogodi ako ne izvadite umnjake?

Osim kozmetičkih posledica koje smo ranije pominjali, nedostatak prostora u vilici može sprečiti umnjake da normalno izrastu i da se u tom procesu inficiraju i dovedu do ozbiljnih i bolnih komplikacija.

Šta raditi u slučaju da nemate ove probleme?

Neki od ovih problema su često nevidljivi jer umnjak nije izbio na površinu. Međutim, imajući u vidu da koren umnjaka postaje sve duži kako vreme prolazi, to može imati za posledicu potencijalno komplikovanu ekstrakciju umnjaka.
Čak i u slučaju da nemate problem sa umnjacima, savetujemo preventivni kontrolni pregled i po potrebi izradu ortopan snimka.

Kada treba izvaditi umnjake?

Američko udruženje maksiofacijalnih oralnih hirurga preporučuje vađenje umnjaka u ranoj mladosti, kako biste izbegli potencijalne probleme u budućnosti i omogućili pravilno zarastanje.

Operacija umnjaka

U zavisnosti od položaja umnjaka u kosti, obavlja se rutinska ekstrakcija zuba ili pak operacija vađenja umnjaka. Pre operacije se konsultujete sa našim doktorima i tada ih možete pitati sve što vas zanima vezano za proceduru. Nakon operacije možete očekivati simptome kao što je otok i osetljivost.

Upotrebom ortodontskih aparata možemo ispraviti nepravilnosti vilice i neadekvatan položaj zuba.
Ako imate iskrivljene zube ili imate poteškoće sa žvakanjem ili govorom zbog nepravilnog zagrižaja, uz pomoć ortodontske terapije imate mogućnost da rešite te probleme, tako da dobijete savršen, prirodan osmeh.
Iako se preporučuje da ortodontska terapija počne kod dece u dobu kad počnu da rastu stalni zubi, terapija može da se sprovede u bilo kom uzrastu, što znači da i odrasli mogu da se podvrgnu terapiji ortodontskim aparatima.
Sve dok želite savršen osmeh, ortodontska terapija može biti metoda izbora za vas.

 • Fiksni ortodontski aparat – Iako su klasične (metalne) proteze već dugi niz godina “zlatni standard“ u ortodonciji, danas imamo mogućnost da koristimo njihove moderne verzije koje su efikasnije i komfornije za pacijente.
  Zahvaljujući malim bravicama, njihov izgled danas je suptilniji, a izbor materijala od kog su izrađene omogućava nam da proteze budu gotovo nevidljive.
 • Folije za ispravljanje zuba – Moderna ortodontska terapija i nove digitalne tehnologije danas mogu da vam obezbede nadoknadu za ispravljanje položaja zuba koja ce biti transparentna, uklonjiva i estetski prihvatljiva.
  Folije su izrađene od transparentnog plastičnog materijala i njihovim nošenjem bićete u prilici da zube dovedete u idealan položaj.
  Kada se nosi, folija je praktično nevidljiva, što je čini savršenom opcijom za one koji su zabrinuti zbog toga kako mogu izgledati noseći protezu.
  Folija je takođe uklonjiva, tako da možete bez brige jesti sve vaše omiljene namirnice, uz istovremeno lako održavanje i folije i vaše oralne higijene.
  Vazno je napomenuti da ova vrsta aparata za ispravljanje zuba ima ograničene mogućnosti i nije namenjena za kompleksne slučajeve.

Laseri se danas sa velikim uspehom koriste u brojnim medicinskim indikacijama.

Efekat lasera u oblasti stomatologije je višestruko pozitivan na meka tkiva jer obezbeđuje manje invazivne metode s minimumom postoperativnih komplikacija i intervencijama koje uglavnom ne zahtevaju primenu anestezije.

Ako govorimo o dejstvu na tvrdo zubno tkivo, laserom danas uspešno možemo ukloniti karijes poštujući sve principe minimalno invazivne stomatologije, zatim u endodontskom lečenju kanala korena kao i pri određenim hirurškim zahvatima.

Naše stručno osoblje je u potpunosti edukovano o sigurnoj primeni lasera i preduzimanju sigurnosnih i zaštitnih mera za pacijente i osoblje.

Neke od brojnih prednosti upotrebe lasera u stomatologiji su:

 • Brži i lakši period zarastanja rana
 • Operativni zahvati bez krvarenja i bez upotrebe konca za ušivanje
 • Visoko precizni i sigurni tretmani kako na mekim, tako i na tvrdim tkivima

Laser uspešno koristimo kod:

 • Lečenja parodontopatije
 • Lečenja kanala korena zuba (sterilizacija kanala)
 • Uklanjanja početnih karijesa na stalnim zubima
 • Uklanjanja frenuluma kod dece
 • Beljenja zuba
 • Tretiranja afti i herpesa
 • Protetskoj pripremi zuba za krune
 • Cirkumcizije i ekscizije

Cenovnik

Stomatološki pregled

3.500 RSD

Endodontski tretman

od 7.000 – 18.000 RSD

Kompozitni ispun

4.800 – 6.000 RSD

Rutinsko vađenje zuba

4.500 RSD

Uklanjanje kamenca, peskiranje i poliranje zuba obe vilice

4.800 RSD

Metalokeramička krunica

17.500 RSD

Bezmetalna krunica

od 24.000 RSD

Keramička krunica

35.500 RSD

Dentalni implant

53.000 RSD

Ekstrakcija mlečnog zuba

2.500 RSD

Ekstrakcija impaktiranog (neizraslog) zuba

17.500 RSD

Mobilni ortodontski aparat

od 41.000 RSD

Fiksni ortodontski aparat

(po vilici)  od 89.000 RSD

Ovo je samo deo naših usluga koje najčešće pružamo.
Precizan plan terapije sa finansijskom ponudom i svim opcijama možete dobiti isključivo nakon izvršenog kliničkog pregleda u našem centru.

Mogućnosti plaćanja

Gotovina  | Kartica  |  Na rate (Banka Intesa)

Belville Dental Centar održava partnerske odnose sa brojnim kompanijama kako bi našim pacijentima usluge stomatologa bile dostupnije. Saradnjom sa renomiranim osiguravajućim društvima omogućili smo naše usluge svim njihovim osiguranicima sa polisama zdravstvenog osiguranja.
Pored toga, uz kreditne kartice Banca Intesa kod nas možete usluge platiti do 12 mesečnih rata bez kamate.

generali-logo
unika-logo
wiener-logo
ddor