O nama

Belville Dental Centar uživa impresivnu reputaciju kod pacijenata. Stekao je mnogo stalnih klijenata, a naša ordinacija je komšiluku poznata po tome što iz nje izlaze ljudi zdravog i blistavog osmeha, puni elana i optimizma. Kako nam polazi za rukom? Naše najveće tajne kriju se u znanju, profesionalnom i srdačnom pristupu, kao i timskom radu!

Mi smo tim mladih profesionalaca

Belville Dental stomatološki centar čini tim stručnih, mladih profesionalaca. Osim velikog iskustva, znanja i veština koje smo godinama sticali na polju moderne stomatologije, ponosimo se i našom agilnošću i fokusom koji nas održavaju tokom celog dana.

Tako uspevamo da  obezbedimo isti kvalitet rada, pažnju i brigu o svim pacijentima u svakom trenutku. Naša formula je prosta – mladi smo, puni entuzijazma, i što je najvažnije – obožavamo stomatologiju! Konstantno se usavršavamo.

Ko čini naš tim?

Belville Dental Centar ponosi se timom koji okuplja ljude različitih specijalnosti koji zajednički sarađuju i razmenjuju iskustva radi najboljeg odabira terapije za vas.

Zajedno posedujemo zavidno iskustvo u svim sferama moderne prakse. Cilj nam je da se pozicioniramo kao lideri i eksperti u domenu pružanja stomatoloških usluga. Na tome svakodnevno radimo, a sudeći prema rezultatima rada – uspešni smo u tome!

Svakodnevno koristimo moderne tehnologije

Moderne tehnologije bile su deo našeg rada oduvek, kako tokom našeg odrastanja i obrazovanja, tako i tokom rada u našem centru. S lakoćom koristimo njihov pun potencijal tokom vršenja radnih zadataka, što nam omogućava precizniju dijagnostiku i kvalitetniju uslugu uz kraći boravak u ordinaciji.

Garancija kvaliteta stomatoloških usluga

Svi materijali koje koristimo su proizvedeni u okviru Evropske unije i poseduju odgovarajuće sertifikate. Svi naši klijenti nakon završenih tretmana dobijaju poseban garant u vidu specifikacije i izveštaja o uslugama koje su izvršene i materijalima koji su korišćeni.

Prijatan ambijent naše ordinacije

Prijatan ambijent ordinacije i srdačnost zaposlenih, još jedan su od naših velikih aduta i ono što naš centar posebno izdvaja u moru stomatoloških ordinacija u Beogradu.

Dr stom. spec. Vladimir Narančić

Dr stom. Ana Frank

Dr stom. Tajana Narančić

Dr stom. Nevena Marković

Dr stom. Jovana Narančić

Dr stom. Igor Mamlić

OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Zbog epidemije COVID19, a u cilju očuvanja zdravlja i prevencije daljeg širenja virusa, obaveštavamo vas da će ordinacija Belville Dental biti zatvorena počev od 18.03.2020. do daljnjeg.

Svi naši pacijenti koji već imaju zakazane termine biće kontaktirani radi dogovora oko novih termina.

U slučaju da vam je potrebna urgentna pomoć ili savet možete nas kontaktirati telefonom od 10-16h na broj 063/ 37 00 70 ili putem email adrese info@belvilledental.com.

Zahvaljujemo se na razumevanju i očekujemo vas uskoro.