O nama

Belville Dental Centar uživa impresivnu reputaciju kod pacijenata. Stekao je mnogo stalnih klijenata, a naša ordinacija je komšiluku poznata po tome što iz nje izlaze ljudi zdravog i blistavog osmeha, puni elana i optimizma. Kako nam polazi za rukom? Naše najveće tajne kriju se u znanju, profesionalnom i srdačnom pristupu, kao i timskom radu!

Mi smo tim mladih profesionalaca

Belville Dental stomatološki centar čini tim stručnih, mladih profesionalaca. Osim velikog iskustva, znanja i veština koje smo godinama sticali na polju moderne stomatologije, ponosimo se i našom agilnošću i fokusom koji nas održavaju tokom celog dana.

Tako uspevamo da  obezbedimo isti kvalitet rada, pažnju i brigu o svim pacijentima u svakom trenutku. Naša formula je prosta – mladi smo, puni entuzijazma, i što je najvažnije – obožavamo stomatologiju! Konstantno se usavršavamo.

Ko čini naš tim?

Belville Dental Centar ponosi se timom koji okuplja ljude različitih specijalnosti koji zajednički sarađuju i razmenjuju iskustva radi najboljeg odabira terapije za vas.

Zajedno posedujemo zavidno iskustvo u svim sferama moderne prakse. Cilj nam je da se pozicioniramo kao lideri i eksperti u domenu pružanja stomatoloških usluga. Na tome svakodnevno radimo, a sudeći prema rezultatima rada – uspešni smo u tome!

Svakodnevno koristimo moderne tehnologije

Moderne tehnologije bile su deo našeg rada oduvek, kako tokom našeg odrastanja i obrazovanja, tako i tokom rada u našem centru. S lakoćom koristimo njihov pun potencijal tokom vršenja radnih zadataka, što nam omogućava precizniju dijagnostiku i kvalitetniju uslugu uz kraći boravak u ordinaciji.

Garancija kvaliteta stomatoloških usluga

Svi materijali koje koristimo su proizvedeni u okviru Evropske unije i poseduju odgovarajuće sertifikate. Svi naši klijenti nakon završenih tretmana dobijaju poseban garant u vidu specifikacije i izveštaja o uslugama koje su izvršene i materijalima koji su korišćeni.

Prijatan ambijent naše ordinacije

Prijatan ambijent ordinacije i srdačnost zaposlenih, još jedan su od naših velikih aduta i ono što naš centar posebno izdvaja u moru stomatoloških ordinacija u Beogradu.

spec. dr stom Vladimir Narančić

spec. dr stom Ana Frank

dr stom Tajana Narančić

dr stom Nevena Marković

spec. dr stom Jovana Narančić

spec. dr stom Jelena Dujović