Dentalni turizam Beograd

Pacijentima koji dolaze iz inostranstva ili iz drugih gradova Srbije nudimo sve moderne stomatološke usluge na jednom mestu.

Profesionalni tim stručnjaka različitih specijalnosti i prijatan ambijent, ali i više od toga. Dentalni turizam u Beogradu uz Belville Dental Centar, spoj je lepog i korisnog. Na kraju vašeg „putovanja“ kući ćete poneti zdrav i blistav osmeh, ali i nezaboravne turističke uspomene iz prestonice.
Za dodatne informacije i zakazivanje termina, naš tim vam stoji na raspolaganju. Možete nas kontaktirati ili nam poslati upit, a nakon što se upoznamo, postaćemo najbolji prijatelji vašeg osmeha!

Kako izgleda dentalni turizam u našoj režiji?

Poverenje koje smo vrednim radom stekli kod naših pacijenata, kao i kvalitet usluga koji nas preporučuje, svakodnevno se prepoznaje od strane zainteresovanih klijenata iz drugih evropskih zemalja, kao i pacijenata iz drugih gradova smeštenih u našoj zemlji.

Tim profesionalaca u Belville Dental Centru svakodnevno pruža usluge dentalnog turizma iz oblasti implantologije, protetike i estetske stomatologije – svega što vašem osmehu može zatrebati.

Profesionalni tim brine o svim potrebama pacijenata
Dentalni turizam u Beogradu na odličnoj lokaciji
Dentalni turizam uz dodatne usluge Belville Dental Centra

Šta sve ulazi u našu ponudu za dentalne turiste u Beogradu?

U zavisnosti od vremena koje planirate da provedete u Beogradu, kao i od stomatoloških izazova koje nam postavite, u prestonici ćemo vam najčešće preporučiti zadržavanje od nekoliko dana. Ukoliko Belville Dental Centru prepustite celokupnu organizaciju boravka u prestonici, evo šta sve možete očekivati:

 • null

  Nezaboravan izlet u Sremske Karlovce

 • null

  Obilazak muzeja velikana – Ive Andrića i Nikole Tesle

 • null

  Posetu autentičnom Zemunu

 • null

  Gastronomske doživljaje koje prestonica nudi

 • null

  Šetnju prirodnim oazama Beograda

Dentalni turizam u Beogradu činimo nezaboravnim turističkim iskustvom

O stomatološkim uslugama i našoj profesionalnosti najbolje govore iskustva onih koji su već prošli kroz dentalni turizam u Beogradu uz našu podršku. Kad ga i sami budete iskusili, videćete zašto uživamo toliko dobru reputaciju među pacijentima! Mi dentalni turizam u Beogradu ne činimo samo korisnim, već i nezaboravnim turističkim iskustvom.

Apartmanski smeštaj u Belvillu
Obilazak Beogradske tvrđave Kalemegdan – predstavljamo Beograd kroz vekove
Obilazak muzeja velikana – Nikole Tesle i Ive Andrića
Upoznavanje sa čarima Zemuna – grada u gradu
Otkrivamo vam gastronomske čari prestonice
Prirodne oaze Beograda čekaju na vas
Izlet u Sremske Karlovce – čuvara kulturnog nasleđa

KONTAKT FORMA