Dentalni turizam Beograd

Pacijentima koji dolaze iz inostranstva ili iz drugih gradova Srbije nudimo sve moderne stomatološke usluge na jednom mestu.

Profesionalni tim stručnjaka različitih specijalnosti i prijatan ambijent, ali i više od toga. Dentalni turizam u Beogradu uz Belville Dental Centar, spoj je lepog i korisnog. Na kraju vašeg „putovanja“ kući ćete poneti zdrav i blistav osmeh, ali i nezaboravne turističke uspomene iz prestonice.
Za dodatne informacije i zakazivanje termina, naš tim vam stoji na raspolaganju. Možete nas kontaktirati ili nam poslati upit, a nakon što se upoznamo, postaćemo najbolji prijatelji vašeg osmeha!

Kako izgleda dentalni turizam u našoj režiji?

Poverenje koje smo vrednim radom stekli kod naših pacijenata, kao i kvalitet usluga koji nas preporučuje, svakodnevno se prepoznaje od strane zainteresovanih klijenata iz drugih evropskih zemalja, kao i pacijenata iz drugih gradova smeštenih u našoj zemlji.

Tim profesionalaca u Belville Dental Centru svakodnevno pruža usluge dentalnog turizma iz oblasti implantologije, protetike i estetske stomatologije – svega što vašem osmehu može zatrebati.

Profesionalni tim brine o svim potrebama pacijenata
Dentalni turizam u Beogradu na odličnoj lokaciji
Dentalni turizam uz dodatne usluge Belville Dental Centra

Šta sve ulazi u našu ponudu za dentalne turiste u Beogradu?

U zavisnosti od vremena koje planirate da provedete u Beogradu, kao i od stomatoloških izazova koje nam postavite, u prestonici ćemo vam najčešće preporučiti zadržavanje od nekoliko dana. Ukoliko Belville Dental Centru prepustite celokupnu organizaciju boravka u prestonici, evo šta sve možete očekivati:

 • null

  Nezaboravan izlet u Sremske Karlovce

 • null

  Obilazak muzeja velikana – Ive Andrića i Nikole Tesle

 • null

  Posetu autentičnom Zemunu

 • null

  Gastronomske doživljaje koje prestonica nudi

 • null

  Šetnju prirodnim oazama Beograda

Dentalni turizam u Beogradu činimo nezaboravnim turističkim iskustvom

O stomatološkim uslugama i našoj profesionalnosti najbolje govore iskustva onih koji su već prošli kroz dentalni turizam u Beogradu uz našu podršku. Kad ga i sami budete iskusili, videćete zašto uživamo toliko dobru reputaciju među pacijentima! Mi dentalni turizam u Beogradu ne činimo samo korisnim, već i nezaboravnim turističkim iskustvom.

Apartmanski smeštaj u Belvillu
Obilazak Beogradske tvrđave Kalemegdan – predstavljamo Beograd kroz vekove
Obilazak muzeja velikana – Nikole Tesle i Ive Andrića
Upoznavanje sa čarima Zemuna – grada u gradu
Otkrivamo vam gastronomske čari prestonice
Prirodne oaze Beograda čekaju na vas
Izlet u Sremske Karlovce – čuvara kulturnog nasleđa

KONTAKT FORMA

OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Zbog epidemije COVID19, a u cilju očuvanja zdravlja i prevencije daljeg širenja virusa, obaveštavamo vas da će ordinacija Belville Dental biti zatvorena počev od 18.03.2020. do daljnjeg.

Svi naši pacijenti koji već imaju zakazane termine biće kontaktirani radi dogovora oko novih termina.

U slučaju da vam je potrebna urgentna pomoć ili savet možete nas kontaktirati telefonom od 10-16h na broj 063/ 37 00 70 ili putem email adrese info@belvilledental.com.

Zahvaljujemo se na razumevanju i očekujemo vas uskoro.