Radno vreme: 09-19h | Subota: 10-14h | info@belvilledental.com

POZOVITE NAS
011/­6300 955 | 011/­6300 956
NASLOVNA O NAMA NAŠE USLUGE GALERIJA CENOVNIK KONTAKT

DENTALNI TURIZAM


Gastronomski Beograd

 

Upoznati Beograd pre svega znači upoznati svakodnevicu Beograđana, njihove navike i način života. Čak i u današnjem užurbanom načinu života, za stanovnike našeg grada neprikosnoven momenat tokom dana predstavlja okupljanje oko trpeze i predah uz domaće kulinarske specijalitete.

Stoga, jedna od mnogobrojnih stvari koja duh našeg grada čini posebnim u odnosu na neke druge evropske prestonice, sigurno jeste svakodnevno uživanje u nacionalnim gastronomskim bogatstvima. Za Beogradjane i dalje nema ničeg važnijeg od potpunog prepuštanja i uživanja u ukusima i mirisima sveže pripremljene hrane. A šta to srpsku kuhinju čini tako magičnom i drugačijom? To su “začini” koje je svaki narod-starosedelac ovih prostora ubacio u našu gastronomsku kulturu i na taj način, današnju ponudu učinio izuzetno raznolikom. I baš to je ono čemu nijedan posetilac našeg grada ne može da odoli. U bogatoj trpezi se uživa uz nasmejana lica i zvuke tradicionalne narodne muzike.

Upoznajmo neke od kultnih beogradskih kafana čija će ponuda na najbolji način oslikati ono što želimo da Vam približimo.

Svaki posetilac koji slučajno prođe Skadarlijom obavezno zastane ispred autentičnih restorana i poželi da bude deo ambijenta i da oseti duh starog Beograda. Uradimo to zajedno, prepustite se degustaciji potpuno novih ukusa za Vas.


 

Mogućnost plaćanja Visa, Master, American Express i Dinacard

 
 

 

  Jurija Gagarina 14n/Lokal 2, naselje Belville
11070 Novi Beograd, Srbija
telefon: 011 6300 955, tel/fax 011 6300 956
mobile: 063 37 00 70

Email: info@belvilledental.com

 

 

   

Copyright ©2010 Belville Dental Centar. Sva prava zadržana.